28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΑΡΝΩΝΑΣ

Κωδικός εκδρομής: 1156

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ, 3 ημέρες.

Αναχώρηση: 27/10

 

1Η ΗΜΕΡΑ:  Αναχώρηση στις 8.30 π.μ. ημίωρη στάση στην περιοχή του Ισθμού και συνεχίζουμε για ΜΟΝΗ ΛΟΥΚΟΥΣ, επίσκεψη και αμέσως μετά στο ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ θα έχουμε στάση και γεύμα προαιρετικά. Η πανέμορφη διαδρομή μας συνεχίζεται για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στα ΠΟΥΛΙΘΡΑ, 7 μόλις χιλιόμετρα από το ΛΕΩΝΙΔΙΟ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μία υπέροχη και χαλαρή ημέρα, με εναλλαγές τοπίων ξεκινά. Θα επισκεφθούμε τη ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ, χτισμένη σε υψόμετρο 650 μέτρων, στις πλαγιές του Πάρνωνα και το ΛΕΩΝΙΔΙΟ, όμορφη κωμόπολη του νομού Αρκαδίας και πρωτεύουσα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, χτισμένο στις ακτές του Μυρτώου πελάγους κάτω από το όρος Πάρνωνας. Παραμονή - επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και η πανοραμική μας διαδρομή συνεχίζεται και μας οδηγεί στον ΚΟΣΜΑ, παραδοσιακό χωριό σε υψόμετρο 1150 μέτρων στον ΠΑΡΝΩΝΑ. Το πανέμορφο χωριό βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, περιτριγυρισμένο από έλατα και καστανιές. Τα πέτρινα σπίτια του χτίστηκαν από Κοσμίτες και Λαγκαδιανούς πετράδες, οι οποίοι ήταν περίφημοι μάστορες και φρόντισαν να ξαναχτίσουν το χωριό αμέσως μετά την καταστροφή του από τα γερμανικά στρατεύματα στις 30/1/1944. Παραμονή, επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα μέσω ΣΠΑΡΤΗΣ - ΤΡΙΠΟΛΗΣ με ενδιάμεση στάση σε καφέ της Εθνικής οδού, στο Σπαθοβούνι, άφιξη το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

Για κρατήσεις έως 25/09

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΠΑΙΔΙΚΟ
SMYROS RESORT 135 € 185 €  - 

*** Τα μονόκλινα είναι περιορισμένα

 

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο SMYROS RESORT.
  • 2 πρωινά.
  • 2 δείπνα.
  • Αρχηγός - συνοδός.
  • Φ.Π.Α.