ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΒΑΛΑ

Κωδικός εκδρομής: 1576

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, 4 ημέρες

Αναχωρήσεις 23/12, 30/12

 

1η Ημέρα: Αναχώρηση 07:00πμ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ EO στάση και απο εκεί για  ΛΑΡΙΣΑ  ΕΟ γεύμα και ύστερα περνώντας έξω από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και με ενδιάμεση στάση στην Εγνατία οδό φτάνουμε στη ΚΑΒΑΛΑ.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Δείπνο.Διανυκτέρευση.


2η Ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΦΙΛΛΙΠΟΥΣ επίσκεψη στο Βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, εκεί όπου ο Απ. Παύλος βάπτισε την πρώτη Ευρωπαία χριστιανή.Στη συνέχεια για ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ για επίσκεψη στο  ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ξενάγηση στον Υδροηλεκτρικό σταθμό  και υστερα παραμονή για γεύμα.Επιστροφή στη ΚΑΒΑΛΑ και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην όμορφη παραλιακη πόλη και το παλιό ιστορικό κέντρο της στο οποίο δεσπόζει το εντυπωσιακό  Ιμαρέτ . Το βράδυ θα έχουμε το εορταστικό μας ρεβεγιόν με μουσική**.Διανυκτέρευση.


3η Ημέρα : Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ιστορική (450μχ.) Μονή της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας  με την περίφημη θαυματουργή εικόνα της.Στη συνέχεια για ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ, επίσκεψη σε ένα από τα σημαντικότερα και ωραιότερα Σπήλαια της χώρας μας με σταλακτίτες και σταλαγμίτες ύψους μέχρι και 14 μ., που αποτελεί ένα σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο της Ευρώπης. Κατόπιν για ΔΡΑΜΑ για επίσκεψη στην Ονειρούπολη, το χωριό του Άι Βασίλη που έχει στηθεί στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το Xριστουγεννιάτικο πνεύμα και να γευματίσουμε.Κατόπιν επιστροφή ΚΑΒΑΛΑ.Δείπνο διανυκτέρευση


4η Ημέρα : Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,συντομη περιήγηση στη συμπρωτεύουσα με στάση στον ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ και τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ  και εν συνεχεία για ΛΑΡΙΣΑ στην ΕΟ γεύμα, ΛΑΜΙΑ ΕΟ στάση και από εκεί για  ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

      ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ LUCY HOTEL 220 € 295 €
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ OCEANIS 185 € 230 €

 

Περιλαμβανονται: 

 - Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν

 - 3 διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο

 - 3 πρωινά μπουφέ

 - ** 3 δείπνα ένα εκ των οποίων το εορταστικό ρεβεγιόν στις 24/12 με ζωντανη μουσική πλούσιο μενού σε μπουφέ και απεριόριστη κατανάλωση κρασιού και αναψυκτικών, ενώ της πρωτοχρονιάς δεν περιλαμβάνει αναψυκτικά και κρασί.

 - αρχηγός-Συνοδός

 - φπα.