ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ Προτεινόμενο

Κωδικός εκδρομής: 1577

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 4 ημέρες

Αναχωρήσεις  23/12, 30/12

 

 
1η Ημέρα: Αναχώρηση 07:00πμ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ για ΛΑΜΙΑ ΕΟ  στάση, ΔΟΜΟΚΟ, ΤΡΙΚΑΛΑ και στη περιοχή της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ παραμονή για γεύμα.Κατόπιν για ΓΡΕΒΕΝΑ και συνεχίζουμε για ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας το οποίο ειναι χτισμένο σε ιδανική τοποθεσία με πανοραμική θέα της λίμνης.Δείπνο.Διανυκτέρευση

2η Ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΝΥΜΦΑΙΟ,επίσκεψη στον διατηρητέο παραδοσιακό οικισμό  που είναι απλωμένος στις πλαγιές του ΒΕΡΝΟΥ(ΒΙΤΣΙ) και από εκεί για ΦΛΩΡΙΝΑ,ΠΙΣΟΔΕΡΙ και επόμενος μας σταθμός οι ΨΑΡΑΔΕΣ. Παραμονή για γεύμα στο γραφικό παραλίμνιο χωριό στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ. Εν συνεχεια διασχιζοντας τον ΑΓ.ΓΕΡΜΑΝΟ επίσκεψη στο νησάκι του ΑΓ.ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ πού βρίσκεται στην ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ και συνδέεται με πλώτη γέφυρα με την απέναντι όχθη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό μας  ρεβεγιόν  με μουσική.Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Μετά το πρωινό επίσκεψη στον προιστορικό   λιμναίο οικισμό  του ΔΙΣΠΗΛΙΟΥ και από εκεί για την χαρακτηριστική για την ιστορία της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Μονή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ενώ ακολούθως θα γνωρίσουμε το επιβλητικό ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ (έξοδα ατομικά)που συμφωνα με το μυθο φύλαγε άγρυπνος το χρυσορυχείο που βρισκονταν στο εσωτερικό του.Εν συνεχεία για το Ενυδρείο γλυκού νερού που είναι και το μεγαλύτερο  των Βαλκανίων   και αποτελεί πόλο έλξης για τους φυσιολάτρες. Χρόνος ελεύθερος στη γραφική πόλη για γεύμα, βόλτες στη πανέμορφη λίμνη και ψώνια στα καταστήματα γουναρικών.Δείπνο,διανυκτέρευση.


4η Ημέρα: Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη πόλη ΣΙΑΤΙΣΤΑ, γνωστή για τα παραδοσιακά μακεδονίτικα αρχοντικά    που μαρτυρούν την οικονομική ευμάρεια της γραφικής αυτής κωμόπολης των πλούσιων εμπόρων & οινοποιών του 18ου&19ου αι. με τα χαρακτηριστικά λιθόστρωτα καλντερίμια και την ιστορική εκκλησία της Αγ.Παρασκευής.Κατόπιν για περιοχή ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ παραμονή για γεύμα και στη συνέχεια για ΛΑΜΙΑ(ΕΟ) στάση  και από εκεί για ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Περιλαμβάνονται:

 - Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν

 - 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TSAMIS 3 *

 - 3 πρωινά μπουφέ

 - 3  δείπνα (το ένα στο Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική)

 - Αρχηγός/συνοδός,Φπα.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ  

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
TSAMIS 3 * 195 €   270 €